BOUKE PETETERSON
FOTOGRAFIE

Over

 

Bouke Peterson is een zoeker. Altijd en overal de omringende werkelijkheid aftastend naar de betoverende schoonheid van het alledaagse. Een portret met een spannende lichtval, een zorgvuldig samengesteld stilleven, een schilderachtige felgekleurde reflectie in het water, een landschap dat, in gouden licht badend, haar geheimen aan hem prijs geeft. Fotograferen ervaart hij als een privilege.

Zijn opdrachtgevers zijn afkomstig uit de overheid, semi-overheid, het bedrijfsleven en de particuliere sector.

Voor scholen en centra voor kunsteducatie verzorgt hij fotografie-cursussen op maat: voor scholieren, studenten, startende én gevorderde fotografen.
Workshops Portret en Landschap. Ten slotte geeft hij software-trainingen in Photoshop en Lightroom.

In 2013, 2015 en 2017 werd hij genomineerd voor de KUNSTPRIJS KAMPEN.

Klanten
Gemeente Amsterdam, Gemeente Hardenberg, Gemeente Kampen, Gemeente Lelystad, Gemeente Nieuwegein, Gemeente Zwolle.

NW3 architecten en Interieurarchitecten, DVDH Interieurarchtecten, Consumentenbond, Kalter Aardbeien, NewTop, Par-Bleu! International, MagniEye, EyeConcepts, Izumi Eyewear, Hub Ramakers Optiek, EYE Design, Boetiek Bhutan, ZB Communicatie, Iris Boter, Studio 135, Turnhout Optiek, Nederlands Instituut ScheepsArcheologie, Bataviawerf, Praktijk voor Ergotherapie en Handtherapie, SEC Architecten, INTACT aan zet, Ten Have Uitgeverij, StadsGehoorzaal Kampen, Gezondheidscentrum De Hanze, Siebrand Uitvaartverzorging, Stedelijk Museum Kampen, Reinolde BV Kampen, Jazzwise, High 5, Anywise, De Kunstkrant, Soul & Bliss, Kunst & Vakwerk.

Nieuwsgierig geworden?
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

E-mail: bouke@boukepeterson.nl
Mobiel: 06 21 65 15 85


Volg:
LinkedIn, Facebook, Twitter